Validaciˇn de documentos

Ajuntament d'Algemesi

Validar document amb CSV

Escriba a continuaciˇ el codi segur de verificaciˇ del seu document

Instruccions d'┌s

Com usar la validaciˇ de documents.


1.- TrobarÓ el Codi de Validaciˇ en cadascun dels Documents Digitals expedits per la nostra Entitat Local.
2.- Introdu´sca el seu Codi de Validaciˇ en el primer camp del formulari contingut en aquesta pÓgina i a continuaciˇ prema sobre el botˇ de Validar.
3.- A continuaciˇ, el nostre sistema informÓtic l'informarÓ de la validesa positiva o negativa del seu Codi de Validaciˇ. En cas de resultar positiva, prement en el botˇ descarregar podrÓ descarregar-se una c˛pia del Document Digital en qŘestiˇ.

CSV

Codi Segur de Verificaciˇ

El Codi Segur de Verificaciˇ (CSV) Ús un terme informÓtic que designa al codi ˙nic que identifica a un document electr˛nic en l'Administraciˇ P˙blica espanyola. Aquest codi alfanumŔric sol aparÚixer en tots els documents electr˛nics emesos per mitjans telemÓtics. El terme va ser introdu´t per la Llei d'AccÚs Electr˛nic dels Ciutadans als Serveis P˙blics, coneguda tambÚ com LAECSP o Llei 39/2015. En concret, el CSV estÓ referenciat en dos art├culos de la Llei:

Article 18.1.b): "Codi segur de verificaciˇ vinculat a l'Administraciˇ P˙blica, ˛rgan o entitat i, en el seu cas, a la persona signant del document, permetent-se en tot cas la comprovaciˇ de la integritat del document mitjanšant l'accÚs a la seu electr˛nica corresponent"

Article 30.5: "Les c˛pies realitzades en suport paper de documents p˙blics administratius emesos per mitjans electr˛nics i signats electr˛nicament tindran la consideraciˇ de c˛pies autŔntiques sempre que incloguen la impressiˇ d'un codi generat electr˛nicament o altres sistemes de verificaciˇ que permeten contrastar la seua autenticitat mitjanšant l'accÚs als arxius electr˛nics de l'Administracion P˙blica, Organo o entitat emissora."

Copyrights © 2023 Ajuntament d'Algemesi

Made with by add4u